slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

PU Gietvloer Betonlook

Mooie grijstinten levendig houden met de PU Gietvloer Betonlook

Een PU Gietvloer Betonlook ontstaat als twee grijskleurige pigmenten zorgvuldig met elkaar worden gecombineerd. Een polyurethaanvloer wordt vervaardigd uit twee componenten die samen met de harslagen zorgen voor een zeer gladde afwerking. Door de speciale hulpstoffen zal de uiteindelijke gietvloer een stoer en gemêleerd uiterlijk krijgen. Net als andere PU gietvloeren, is de PU Gietvloer Betonlook af te werken met een matte coating en een anti-sliplaag en dus toe te passen in zowel woninginterieurs als kantoren, showrooms en winkelruimten. Bij Gietvloer Italia kunt u uit een groot aantal grijstinten en afwerklagen kiezen.

Eigenschappen van de PU Gietvloer Betonlook

Zowel naadloos als scheuroverbruggend, het zijn maar een paar van de eigenschappen die een PU Gietvloer Betonlook zo aantrekkelijk maakt. De vloer is geluiddempend en zeer eenvoudig te reinigen, bovendien is de vloer UV-stabiel, dat wil zeggen dat mogelijke verkleuring bij dit type vloeren bijna niet voorkomt. Hoe donkerder de vloer, hoe kleurecht deze blijft in de toekomst. Naast deze voordelen worden in een PU Gietvloer Betonlook van Gietvloer Italia alleen natuurlijke en biologische hulpstoffen gebruikt.

Een serene PU Gietvloer Betonlook voor elk ruimtegebruik

In de architectuur en interieurdesign wordt de PU Gietvloer Betonlook vooral ingezet om diverse grijstinten in één ruimte te combineren. De kleurmogelijkheden van dit type PU vloer zijn zeer uitgebreid, voor elk ruimtegebruik is de kleur van de PU Gietvloer Betonlook aan te passen aan kleuren van wanden. Bovendien is dit type vloer in detail verschillend per vierkante meter, zodat de vloer altijd levendig blijft en nooit slijt.

Laat uw PU Gietvloer Betonlook aanleggen door een ervaren applicateur

Gietvloer Italia legt PU gietvloeren op professionele wijze aan. Hoewel dat een standaard uitdrukking is van elke partij binnen onze branche, is het zeker verstandig om een ervaren vloerleverancier in te schakelen die veilig werkt en die u kunt adviseren over de ondergrond, de verwerkingssnelheid van de aan te brengen vloer en meer van dit soort belangrijke details. Laat uw PU Gietvloer Betonlook dus altijd aanleggen door een applicateur die bewezen heeft over de noodzakelijke expertise te beschikken. Bij Gietvloer Italia kunt u voor de aanleg van een PU Gietvloer Betonlook bouwen op onze serviceafdeling, onze technische adviseurs, ervaren uitvoerders en budgetbewakers.