slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Woningvloer

Een bijzondere gietvloer als moderne afwerking van de woningvloer

Voor de afwerking van uw woningvloer zijn er tegenwoordig buitengewoon veel alternatieven. Buiten het hoogpolige tapijtje en het overbekende laminaat, kunt u ook eens nadenken over een speciale design gietvloer of coating in uw keuken of badkamer. Wilt u echt Italiaans woningvloerdesign in huis halen, dan moet u zeker eens bij Gietvloer Italia langs komen. Wij beschikken over een enorm aanbod gietvloer- en coatingproducten, een prima alternatief voor elke woningvloer die dat beetje extra comfort en stijl nodig heeft. Een woningvloer van Gietvloer Italia kan in 3000 kleurcombinaties worden aangebracht. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor grindvloeren, troffelvloeren en speciale transparante gietvloeren.

De woningvloer extra kwaliteit geven met een glanzende toplaag

De polyurethaan gietvloeren en speciale coatings van Gietvloer Italia brengen extra wooncomfort in huis. Makkelijk te reinigen, UV-stabiel en volledig naadloos en krasvast, dit type woningvloer is een must voor de woningbezitter die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met de gietvloeren en coatingvloeren van Gietvloer Italia kunt u bijvoorbeeld uw badkamer voorzien van een prachtige waterdichte vloer, in een kleur of grijstint die past binnen uw interieur. Ook een keukenvloer kan volledig aangepast worden op de kleuren van uw eigen keuken. Een extra toplaag op uw woningvloer of een anti-sliplaag, het is tegenwoordig allemaal mogelijk voor een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Een coatingvloer bij renovatie van de woningvloer

Het voordeel van een coatingvloer bij renovatie is dat u uw woningvloer afwerkt met een zeer dunne afwerklaag. Er hoeft niet veranderd te worden aan dorpels, aansluitingen of deuren. De woningvloer wordt met een roller of vlakspaan uitgevlakt. Ook over bestaande tegelvloer kunt u eventueel een coatingvloer laten aanbrengen. Buitengewone oplossingen met coatingvloeren zijn ook mogelijk. Wat dacht u van een coatingvloer met een onderliggend logo, een woningvloer met een eigen identiteit, look en feel? Met de woningvloeren van Gietvloer Italia bent u verzekerd van de beste service en enorme expertise op het aanleggen en appliceren van moderne coatings.

Overige oplossingen voor uw woningvloer

Naast het aanbrengen van coatings op bestaande of nieuwe woningvloeren, heeft Gietvloer Italia zich ook gespecialiseerd in zeer trendy gietvloeren van polyurethaan, troffelvloeren en grindvloeren van diverse structuren en met verschillende kleuren. Grindvloeren kunt u prima gebruiken in keukens of op balkons, in trappenhuizen en andere betonachtige oppervlakten. Ook de gietvloer met betonlook behoort tot de mogelijkheden. Het uiterlijk van dit soort woningvloeren krijgt een prachtige gemêleerde grijstint, een vloer die altijd levendig blijft en die nog heel lang meegaat.