slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Winkelvloer

Een exclusieve winkelvloer van Gietvloer Italia

Wilt u een winkelvloer laten aanleggen die in lengte van jaren zijn kleur en glans behoudt? Die slijtvast, krasvast, makkelijk te onderhouden is en nog een tijdje mee kan? De exclusieve kunststofvloeren op polyurethaan- en epoxybasis van Gietvloer Italia zorgen voor een stijlvol design en een aantrekkelijke winkelvloer. Maar ook als u een grindvloer of troffelvloer nodig heeft in uw magazijn of entreehal, kunt u bij Gietvloer Italia terecht voor een gedegen advies. De keuze voor uw winkelvloer zal met name afhangen van budget en design, voor beide zaken bent u bij Gietvloer Italia aan het juiste adres. Wij leveren al jaren speciale gietvloeren aan particulieren, de retail en de industrie. Met onze Italiaanse importeurs hebben wij een enorme range van 3000 kleurcombinaties opgebouwd van hoogwaardige en natuurlijke pigmenten. Ons ervaren applicatieteam werkt veilig en volgens nauwgezette werkvoorschriften. De oplevering van uw winkelvloer gebeurt alleen als u tevreden bent over het uiteindelijke eindresultaat.

Een winkelvloer met betonlook, transparant of in kleur

De laatste jaren zijn winkeleigenaars steeds vaker overgestapt op kunststof gietvloeren. Niet verrassend natuurlijk, want een winkelvloer op basis van polyurethaan of epoxy biedt tal van aantrekkelijke voordelen. Vooral het onderhoud van deze vloeren is zeer eenvoudig, de winkelvloer is binnen zeer korte tijd schoon te krijgen. Spectaculaire effecten kunnen worden verkregen met het toepassen van een transparante vloer waaronder foto's, prints en folies worden verwerkt. Een winkelvloer met een transparante afwerking kan in alle opzichten extra aantrekkingskracht hebben op het winkelend publiek. Tevens kan in de vloer een anti-slip laag worden verwerkt en een extra laklaag die de UV-stabiliteit van de vloer versterkt.

"Una base commerciale con molte opportunità"

Een prijsaantrekkelijke winkelvloer in stijl

Gietvloer Italia biedt winkeleigenaars ruime keuze in stijl en design. Buiten het feit dat we de laatste jaren succesvol aan diverse winkelvloeren hebben gewerkt, is het misschien goed om te vermelden dat onze vakmensen geheel volgens de laatste veiligheidsvoorschriften werken. Vooral bij het appliceren van een epoxy winkelvloer is het belangrijk dat gezondheidsrisico's worden vermeden en dat gewerkt wordt met beschermingskleding- en maskers. Een winkelvloer van Gietvloer Italia is niet duur, dat wil zeggen dat de vloer over een langere periode zijn speciale eigenschappen en glans behoudt, ook als uw winkel elke dag vol staat met nieuwe klanten. Kwaliteit ten opzichte van prijs moet men dan ook over een langere periode bekijken.