slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Vloerverwarming

Het toepassen van vloerverwarming in combinatie met gietvloeren

Kiest u voor vloerverwarming, dan kiest u voor optimaal comfort in uw woning, kantoor of winkel. Het combineren van een hoogwaardige gietvloer en vloerverwarming is bij uitstek een zaak van de specialist. Gietvloer Italia biedt u dan ook gedegen advies als het om het verwerken van vloerverwarming in dit type vloeren gaat. Afhankelijk van het type ondervloer en het gekozen verwarmingssysteem, worden onze gietvloeren door vakkundige specialisten aangelegd en voorzien van een coating op basis van uw specifieke wensen.

De voordelen van Installatie van vloerverwarming door Gietvloer Italia

In plaats van het uitbesteden van uw vloerverwarming aan een installateur, kunt u de volledige aanleg van de vloer neerleggen bij de specialisten van Gietvloer Italia. Bijkomend voordeel is dat u een partij inhuurt die exact weet welk type vloerverwarming in combinatie met een gietvloer voor problemen zorgt en welke niet. En op welke details men bij de uitvoering precies moet letten. Het aantal vloerverwarmingssystemen waaruit u kunt kiezen is groot, maar de specifieke toepassing ervan in combinatie met gietvloeren is al een stuk kleiner. Expertise op het gebied van binnenmilieu, vloerverwarming en vloerafwerking is bij Gietvloer Italia tot stand gekomen op basis van jarenlange ervaring. De projecten die minder goed afliepen waren veelal het gevolg van het grote aantal onderaannemers wat te onafhankelijk van elkaar opereerde. Kies dus voor een partij die kennis combineert.

"Un pavimento caldo con un look sorprendente"

Vloerverwarming voor de woning

De meeste mensen die een nieuwbouwwoning kopen, zijn gecharmeerd van vloerverwarming in de badkamer. In dat geval kan Gietvloer Italia u zeker gedegen advies geven, helemaal als u de vloer van de badkamer wilt afwerken met een hoogwaardige vochtdichte gietvloer van Italiaans design. In plaats van het laten betegelen van de vloer van uw badkamer, met mogelijke onderhoudsproblemen in de toekomst als gevolg, kunt u uw badkamervloer inclusief vloerverwarming zeer eenvoudig laten voorzien van een mooie glanzende gietvloer. Een waterbestendige vloer met vloerverwarming waar de voegen niet van slijten en vuil worden en die zeer onderhoudsarm is.

Het verwarmen van grotere ruimten met vloerverwarming

Ook voor winkels, kantoren, showrooms of productieplaatsen kan vloerverwarming een passende oplossing zijn. In dat geval is het kostenbesparend om de verwarming aan te laten leggen in combinatie met een gietvloer van Gietvloer Italia. Meestal zijn het vloeren met een relatief groot oppervlak en zijn de kosten voor het aanleggen van de gietvloer daarom substantieel lager per vierkante meter. Dit compenseert de dure uitgave van een uitgebreid netwerk van vloerverwarmingsbuizen en slangen, wat voor veel opdrachtgevers toch al een niet zo aantrekkelijk alternatief is. Meestal zoekt men het bij renovatie in primaire installatietechnische oplossingen, maar soms is het alternatief van vloerverwarming met een gietvloer gewoon zeer voordelig te noemen.