slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Vloeren

Kies voor vloeren met een trendy Italiaanse look en feel

Gietvloer Italia is de ervaren specialist in het aanbrengen van gietvloeren en zeer sterke coatings voor woningen, kantoren, winkelruimten en showrooms. Tevens bieden wij speciale vloeren voor sporthallen, productiehallen en andere industriële interieurs. De vloeren op basis van polyurethaan of epoxy zijn slijtvast en naadloos, UV-stabiel en zeer gemakkelijke schoon te houden. Dit type vloeren biedt voordelen die u met andere vloerafwerkingen niet kunt bereiken. Vaak denkt men dat vloeren op basis van epoxy of polyurethaan koud en kil aanvoelen. Met de uitgebreide kleurcombinaties en pigmenten van Gietvloer Italia is dit definitief verleden tijd. U kunt kiezen uit maar liefst 3000 verschillende kleuren of kleurcombinaties.

Vloeren op basis van polyurethaan

Gietvloeren op basis van polyurethaan worden gemaakt door twee componenten te mengen die samen uitharden tot een zeer vlakke en naadloze vloer. De vloeren worden aangebracht met een roller of een vlakspaan door ervaren applicateurs die tot in detail specifieke werkvoorschriften volgen. Uiteraard wordt voordat deze PU-vloeren worden aangebracht, eerst een primer gesmeerd over de ondergrond zodat er goede hechting optreedt. De gietvloer wordt uiteindelijk ongeveer 3 mm dik en voorzien van een topcoating die de vloer extra krasbestendig en UV-stabiel maakt. De voordelige eigenschappen van dit type vloeren wordt tegenwoordig overal gebruikt, ook door particulieren die hun badkamer of keuken willen voorzien van een zeer onderhoudsarme vloer.

De sterke expoxy vloeren van Gietvloer Italia

Een epoxyvloer is een vloer van zeer dunne laagdikte. Deze coating is bijzonder sterk en stijf en heeft iets meer risico op scheurvorming. Epoxy vloeren worden vaak toegepast bij industrieën die werken met chemische middelen en olie. Dit type is hier met name geschikt voor omdat epoxy zeer waterafstotend en vloeistofdicht is, eigenschappen die u met een topcoating op een gietvloer zeker ook kunt bereiken. Epoxy coatings worden tegenwoordig ook bij andere gebouwen en functies toegepast. Steeds meer particulieren en bedrijven stappen over op deze sterke vloeren die nog jaren meegaan en die zeer makkelijk te onderhouden zijn.

Duurzame en trendy vloeren voor elke toepassing

Gietvloer Italia gebruikt voor al haar producten 100% natuurlijke mineralen en biologische hulpstoffen. Onze pigmenten worden in samenwerking met onze Italiaanse partners op milieuvriendelijkheid en kleurechtheid geselecteerd. Gietvloer Italia is de enigste applicateur van vloeren op basis van polyurethaan en epoxy met een rechtstreeks link naar puur Italiaans design en vloerafwerking. De combinatie van Italiaanse vloertrends en ons eigen technisch vernuft heeft de laatste jaren prachtige moderne vloeren opgeleverd. Wij bieden 5 jaar garantie op de kleurechtheid van al onze vloeren.