slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Transparante gietvloer

De transparante gietvloer van Gietvloer Italia

Wilt u speciale effecten opnemen in de vloerafwerking, een volledig kunstwerk of gewoon een logo of belijning incorporeren in de vloer? Met de speciale transparante gietvloer op van Gietvloer Italia is alles mogelijk. Onder de transparante gietvloer kunnen diverse vormen, foto's en folies worden geplakt. Soms ontstaat bij de toepassing van een transparante gietvloer zelfs een schitterend 3D effect. Al deze mogelijkheden zijn beschikbaar als u kiest voor een hoogwaardige transparante gietvloer van Gietvloer Italia. Dit type vloer is leverbaar in verschillende niveaus van helderheid.

Hoe wordt een transparante gietvloer gemaakt?

Naast alle andere gebruiksvoordelen van PU-gietvloeren, is een transparante gietvloer juist bedoeld voor interieurs die een speciaal effect willen oproepen of die merkidentiteit willen bevestigen. Allereerst dient de ondergrond volstrekt glad te zijn afgewerkt. Daarna worden de afbeeldingen gelijmd waarna de transparante coating kan worden aangebracht. Sommige folies hebben een paar dagen de tijd nodig om uit te dampen. Het te vroeg aanbrengen van de transparante gietvloer is altijd een risico. Daarom moet extra aandacht worden besteed aan het gehele werkproces.

"Trasparenza e qualità combinata"

De eigenschappen van een transparante gietvloer

Een transparante gietvloer is slijtvast, vloeistofdicht en zeer goed te reinigen. Dit type vloer is vergelijkbaar met andere PU-gietvloeren met een topcoating en zorgt voor ideaal gebruiksgemak. Eigenschappen die geschikt zijn voor elke ruimte die intensief wordt belopen en met regelmaat moet worden schoongemaakt. Buiten de industriële toepassingen voor showrooms, winkels en kantoren wordt een transparante gietvloer ook steeds vaker gebruikt binnen woningen. De vloer is namelijk geheel aan de individuele wensen van de bewoners aan te passen.

De specialist bij uitstek voor het appliceren van een transparante gietvloer

Gietvloer Italia heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van reguliere en transparante gietvloeren en coating op allerlei ondergronden. Al onze technische specialisten, adviseurs kennen als geen andere de specifieke technische details en vereisten om een transparante gietvloer professioneel aan te brengen. Al onze gietvloeren zijn voorzien van natuurlijke en biologische hulpstoffen. Duurzaamheid en kwaliteit staat bij Gietvloer Italia altijd op de eerste plaats. Tevens is Gietvloer Italia de specialist op het gebied van exclusieve design gietvloeren met een keuze uit circa 3000 kleuren en kleurencombinaties. Dit ruime aanbod komt vooral tot stand door onze uitgebreid netwerk van Italiaanse toeleveranciers.