slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Showroomvloer

Een duurzame en hoogwaardige showroomvloer voor de toekomst

Er zijn diverse aanbieders van gietvloeren binnen Nederland actief. Daarvan bezitten maar enkele bedrijven de noodzakelijke knowhow om met precisie een showroomvloer aan te leggen. Gietvloer Italia heeft de laatste jaren veel ervaring opgebouwd met dit type vloeren. Wij hebben bij vele gerenommeerde opdrachtgevers een showroomvloer aangelegd op basis van polyurethaan of epoxy. Het predicaat duurzaam is zeker op Gietvloer Italia van toepassing, mede omdat wij alleen natuurlijke en biologische hulpstoffen verwerken in onze gietvloeren. Tevens bieden wij 5 jaar garantie op de kleurechtheid van uw showroomvloer. Elke showroomvloer komt tot stand op een uitgebreid programma van eisen van onze opdrachtgevers. Samen met onze technische adviseurs stellen we exact vast welk type showroomvloer u nodig heeft en welke hoogwaardige eigenschappen deze moet bezitten. Naast PU-gietvloeren en epoxycoatings kunt u bij Gietvloer Italia ook terecht voor een transparante showroomvloer zodat ook logo's en andere afbeeldingen zichtbaar worden in de ondergrond.

Showroomvloer op basis van polyurethaan of epoxy

De keuze voor polyurethaan of epoxy is afhankelijk van uw budget, de technische eigenschappen die uw showroom nodig heeft, de ondergrond en de belasting. Het verschil tussen een PU-gietvloer en een epoxyvloer zit vooral in de laagdikte. Een epoxyvloer is nog geen halve millimeter dik, een showroomvloer op basis van polyurethaan heeft minimaal een dikte van 2 tot 3 mm en kent verschillende lagen met specifieke eigenschappen. Hoewel epoxycoatings vaak in het verleden vooral werden gebruikt in fabrieken en werkplaatsen, zijn de moderne gietvloeren voor showrooms op basis van polyurethaan even makkelijk te reinigen en te onderhouden.

De kenmerken en keuzemogelijkheden voor uw showroomvloer

Zowel slijt- en krasvast, UV-stabiel en volledig naadloos, de showroomvloer van Gietvloer Italia is een zeer hoogwaardig product dat lang meegaat. De vloer is zeer eenvoudig te reinigen en zo in te richten dat zelfs grote belastingen mogelijk zijn. Denk aan autofabrikanten, dealers, een showroom voor machines of andere zware goederen. Tevens denken wij met u mee als uw showroomvloer een extra spectaculair tintje nodig heeft, als u een logo moet incorporeren of andere speciale toepassingen nodig heeft op dit gebied. Het aanbod van 3000 kleurcombinaties en pigmenten zorgt er tevens voor dat wij elk design voor u kunnen uitvoeren en appliceren.

Gietvloer Italia als betrouwbare applicateur van uw showroomvloer

Voor grotere showroomprojecten kunt u gebruik maken van onze speciale servicecomponenten en budgetbewaking. Ook tijdens het appliceren van de vloer heeft u realtime inzicht in de voortgang van uw showroomvloer. Op onze site vindt u tevens meerdere referenties op showroomgebied van sterke merken waar wij voor hebben gewerkt.