slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

PU Gietvloer

De eigenschappen van een PU gietvloer

De polyurethaan (PU) gietvloer van Gietvloer Italia is een zachte en elastische twee componenten vloer die zeer specifieke eigenschappen beschikt. Dit type vloer werd een tijdje geleden nog alleen toegepast in productiehallen, winkelruimten, kantoren en showrooms omdat een PU gietvloer zeer onderhoudsarm, kleur- en slijtvast is. Inmiddels hebben particulieren dit type vloerafwerking ook ontdekt. Polyurethaan wordt bijvoorbeeld ook toegepast bij het industrieel lakken van auto's en andere hoogwaardige productafwerkingen die een waterafstotende en krasvaste afwerking nodig hebben. Hoewel de PU gietvloer dus zijn oorsprong kent in de industrie, hebben vele particulieren en bedrijven de spectaculaire eigenschappen van de PU gietvloer omarmt. Inmiddels past Gietvloer Italia dit type vloer toe in woningen, showrooms, winkelruimten, sporthallen en tal van andere ruimten waar de specifieke eigenschappen van de PU gietvloer een duidelijke meerwaarde heeft.

Meer voordelen van de PU gietvloer van Gietvloer Italia

Buiten de bovenstaande technische en onderhoudsvoordelen van een PU gietvloer, kan elk vloertype geheel op maat worden aangebracht. Denk daarbij aan werkplaatsen waar gewerkt wordt met olie of andere chemische bestanddelen, aan ruimten die geheel stofvrij en anti-allergeen moeten zijn of aan galerijen en buitenplaatsen die een speciale anti-slip laag goed kunnen gebruiken.

Kies voor een hoogwaardige PU gietvloer en een keuze uit 3000 kleurcombinaties

Gietvloer Italia werkt samen met zeer ervaren Italiaanse toeleveranciers om het beste design voor onze klanten te realiseren. De eeuwenoude traditie van het zoeken naar specifieke kleurpigmenten en tinten heeft voor onze gietvloeren een positieve impact. Gietvloer Italia werkt samen met de beste Italiaanse toeleverancier binnen onze branche en zorgt ervoor dat alle hulpstoffen en materialen voldoen aan de laatste kwaliteitseisen en keurmerken. Uiteindelijk hebben wij een aanbod kunnen realiseren van 3000 pigmentcombinaties die naadloos aansluiten bij de moderne designeisen.

Een PU gietvloer professioneel aanbrengen

Het appliceren en aanbrengen van onze PU gietvloer en coatings wordt gedaan door een zeer gespecialiseerd team van experts die een prima trackrecord hebben binnen ons vakgebied. Ook op projectcontrole en budgetbewaking kunt u Gietvloer Italia inschakelen als betrouwbare partner voor de applicatie van elke hoogwaardige PU gietvloer die u zich maar kunt bedenken. Naast de standaard uitvoeringen beschikt Gietvloer Italia ook deskundigheid betreffende het aanbrengen van transparante gietvloeren met een onderliggende folie, het verwerken van troffel- en grindvloeren en het coaten van betonvloeren en constructies.