slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Pandomo Wall

De Pandomo Wall van Gietvloer Italia

Een Pandomo Wall is een prachtige wandafwerking die net als stucwerk aangebracht kan worden op diverse ondergronden. Het is een cementgebonden product dat door vakbekwame applicateurs moet worden aangebracht. Bij Gietvloer Italia kunt u kiezen uit een enorm aantal kleuren en tinten. Een Pandomo Wall is wat betreft structuur en uiterlijk vergelijkbaar met bijvoorbeeld een hoge kwaliteit stuclaag met een betonlook. De wand wordt uiteindelijk volledig afgewerkt met een waxlaag die de Pandomo Wall zijn uitstekende vochtwerende eigenschappen geeft. Wanneer de Pandomo is aangebracht wordt deze geschuurd en gesponsd waarna de wand goed uit moet drogen alvorens de ruimte wordt gebruikt.

De Pandomo Wall voor moderne sanitaire ruimten

De Pandomo Wall producten worden in Duitsland geproduceerd. De speciale pigmenten geven elke badkamer of keuken een trendy en moderne look. Dit type wandafwerking is bij uitstek geschikt voor vochtige ruimten. U kunt deze hoogwaardige wandafwerking ook uitstekende combineren met de polyurethaan gietvloeren van Gietvloer Italia, wand en vloer kunnen in kleurstelling uitstekend op elkaar worden aangepast. De Pandomo Wall is vooral een product dat uitstekend schoon te maken is. Badkamers behouden tot in lengte van jaren hun kleur. In vergelijking met gewone betegelde badkamers heeft de Pandomo Wall wat dit betreft een flink streepje voor.

Het aanbrengen van een Pandomo Wall

De samenstelling en applicatiemethode van de Pandomo Wall vereist een ervaren uitvoeringsteam dat jaren ervaring heeft in het aanbrengen van dit type wandafwerking. Kies dus niet voor de reguliere stukadoor maar voor een applicatiebedrijf dat bewezen heeft over de noodzakelijke expertise te bezitten. Gietvloer Italia bezit over een team van wandspecialisten die dit werk voor u perfect kunnen uitvoeren. Buiten onze technische adviseurs werken wij alleen met applicateurs en stukadoors die de benodigde meters hebben gemaakt en die accuraat werken op basis van strenge werkvoorschriften.

Badkamervloer en Pandomo Wall bij één partij onderbrengen

In de huidige markt van interieurdesign en wandafwerking zijn veel verschillende specialisten actief. Niet elke stukadoor weet bijvoorbeeld hoe hij een Pandomo Wall goed moet realiseren en niet elke aannemer weet de fijne details over gietvloeren en speciale vloerafwerkingen voor keukens of badkamers. Kies voor de renovatie van uw badkamer een uitvoerder die verstand heeft van beide zaken.