slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Pandomo vloeren

Pandomo vloeren van Gietvloer Italia, gebaseerd op veen sterk Italiaans merk

Een Pandomo gietvloer heeft speciale eigenschappen en een zeer markant uiterlijk. De betonlook van dit type vloerafwerking is zeer warm te noemen. Anders dan PU-gietvloeren zijn de Pandomo vloeren cementgebonden gietvloeren. Het uiteindelijke oppervlak ziet er uit als echt natuursteen, mede veroorzaakt door de afwerking met een zogenaamde oil-wax topcoating. Pandomo vloeren bestaan uit meerdere gepolijste lagen zodat de vloer bijzonder glad is afgewerkt. Dit type vloeren past bij badkamers en andere ruimten van een hoog afwerkingsniveau die dat beetje extra glans en functionaliteit goed kunnen gebruiken. Een Pandomo vloer is zowel strak als modern en soms zeer klassiek, afhankelijk van de kleurstelling en de toplaag.

Pandomo vloeren voor een trendy en gebruiksvriendelijke badkamer

De Pandomo vloeren van Gietvloer Italia kunnen in diverse kleurstellingen worden aangebracht. Geheel in zijdeglans met een donker pigment of juist een zeer warme kleur. U kunt kiezen uit honderden tinten en kleuren. De vloer is zeer waterafstotend en gemakkelijk schoon te houden en dus ideaal voor sanitaire ruimten of keukens binnen woningen en kantoren. In combinatie met de Pandomo wandafwerking wordt elke ruimte voorzien van een hoogwaardig product dat zeer lang meegaat. Slijtage is bij Pandomo vloeren niet eenvoudig voor elkaar te krijgen, de vloer is geschikt voor zeer intensief gebruik.

Het aanbrengen van Pandomo vloeren

Pandomo vloeren moeten worden aangebracht door ervaren applicateurs. De verwerking en het polijsten van de vloer is een arbeidsintensief werkje. Een klein foutje is zo gemaakt. De Pandomo vloerafwerking wordt in diverse lagen met een vlakspaan aangebracht. Elke laag heeft een exacte droogtijd nodig en het polijsten van de lagen heeft bijzondere aandacht nodig. Daarom werkt Gietvloer Italia met specialisten die beschikken over de juiste referenties om deze speciale Pandomo vloeren aan te brengen. Het uiteindelijk afwerken van de vloer met een oil-wax oplossing is de laatste gang die de specialist moet maken.

Duurzame en milieuvriendelijke Pandomo vloeren

De vloeren van Gietvloer Italia bestaan uit zeer duurzame en natuurlijke pigmenten, hulpstoffen en toeslagmaterialen. Onze inkoopbeleid is volledig op de screening van onze grondstoffen ingericht. Wij importeren Pandomo vloeren rechtstreeks van de bron, Italiaanse vloerspecialisten die de kwaliteit en duurzaamheid van Pandomo vloeren in badkamers en sanitaire ruimten al vele jaren geleden hebben ontdekt.