slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Over ons

"Un bello spazio inizia con un bellissimo pavimento di Gietvloer Italia"

Gietvloer Italia combineert Italiaans design met puur Nederlands vloervernuft. Onze gietvloeren zijn geïnspireerd op de roemrijke Italiaanse palazzo's en de liefde voor kleur en sprankelende interieurs. Gietvloer Italia levert hoogwaardige en stijlvolle gietvloeren voor zakelijke en particuliere interieurs van de hoogste kwaliteit. Wij werken nauw samen met onze Italiaanse partners en leveranciers om het beste voor uw vloer te bereiken. Naast onze enorme passie en liefde voor hoogwaardige vloerafwerkingen, heeft Gietvloer Italia de laatste jaren een enorme schat aan ervaring opgebouwd. Kennis die wij inzetten om elke opdracht op maat te kunnen uitvoeren. Voor elke vloer kijken wij naar alle specifieke wensen die onze opdrachtgevers gerealiseerd willen zien.

De hoogwaardige gietvloeren van Gietvloer Italia

De gietvloeren van Gietvloer Italia zijn 100% alifatische polyurethane vloeren. PU gietvloeren hebben belangrijke eigenschappen die u niet kunt bereiken met andere afwerkingen. Belangrijker nog, de vloeren van Gietvloer Italia hebben zeer veel decoratieve mogelijkheden voor elk interieur. Onze vloeren zijn te verkrijgen in maar liefst 3000 kleuren en kleurcombinaties. Voor elk interieur heeft Gietvloer Italia dus de perfecte oplossing. Tevens werken wij uitsluitend met natuurlijke en biologische grondstoffen zodat duurzaamheid en design bij Gietvloer Italia altijd hand in hand gaat.

De vakbekwame specialisten van Gietvloer Italia

Als geen ander weet Gietvloer Italia hoe belangrijk het is om onze gietvloeren aan te laten brengen door vakbekwame en gecertificeerde specialisten. Dat voorkomt een hoop zorgen en levert tevreden opdrachtgevers op. Het Gietvloer Italia team van applicateurs, projectbegeleiders en technische adviseurs heeft de laatste jaren veel ervaring opgebouwd met diverse ondergronden, interieurs en vragen van onze klanten. Die ervaring nemen wij mee in elke nieuwe opdracht, van welke aard dan ook.

"Lucentezza, colore e durabilità di Gietvloer Italia"

Glans, kleur en design van Gietvloer Italia De gietvloeren van Gietvloer Italia zijn toepasbaar in zowel woningen als bedrijven, winkels en kantoren. Voor elke gebruik heeft Gietvloer Italia een passend oplossing. Onze vloeren zijn oplosmiddelvrij, blijvend-elastisch, vloeistofdicht en zeer goed te reinigen. Ook in dit opzicht zijn de vloeren van Gietvloer Italia te vergelijken met de chique eeuwenoude palazzo's van weleer waar 'Lucentezza' en 'colore' harmonieus samen gaan met durabilità.