slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Gietvloer
  • Gietvloer
  • Gietvloer
  • Gietvloer
  • Gietvloer
  • Gietvloer

Gietvloer Italia opent nieuwe showroom.

Gietvloer Italia gaat samen met "Bed Habits" een nieuwe showroom openen. U kunt vanaf Augustus 2014 terecht in gebouw Argentinië op de Oostelijke Handelskade 639 in Amsterdam voor de laatste trendy designs op het gebied van interieurinrichting, slaapkamerinrichting en om daarna gelijk door te lopen om onze hoogwaardige gietvloeren en vloercoatings te bekijken. De ligging van gebouw Argentinië is uitstekend, de ring A10 ligt op enkele minuten afstand en parkeren kan voor de deur. Bovendien ligt het Centraal Station op slechts vijf minuten loopafstand.  Als u Amsterdam een beetje kent dan weet u dat de Oostelijke Handelskade ook bekend is als uitgaansgebied. Bekende namen die hier in deze buurt te vinden zijn: Restaurant Fifteen, Panama en het Muziekgebouw aan het IJ. Een prima locatie dus voor een bezoek aan onze nieuwe showoom en oriëntatie op ons nieuwe en uitgebreide assortiment gietvloeren. 

Wat is er te zien?

In onze showroom vindt u een zeer compleet assortiment gietvloeren, coatings, grindvloeren, woonbeton, Pandomo vloeren en wanden en allerlei andere vloerafwerkingen. U kunt tijdens het nuttigen van een vers kopje koffie de diverse vloer- en wandafwerkingen bekijken en ondertussen op de hoogte worden gesteld van alle voordelen die deze producten bieden. Onze showroom biedt gelegenheid tot het zien en voelen van de gietvloeren, we maken de vloer tastbaar en u kunt zien hoe de kleuren bij natuurlijk daglicht eruit zien.  Ook kunt u in samenwerking met onze technische adviseur de juiste kleur kiezen die goed past bij het totale interieurconcept van uw woning, winkel of kantoor. Ook vindt u onze bekende Pandomo vloeren, een bekende merknaam binnen het topsegment cementgebonden vloeren dat tegenwoordig op de Nederlandse markt beschikbaar is.  

Samen tot de beste ideeën en interieurconcepten komen

Meestal nemen bezoekers van onze showroom diverse stalen van wandafwerkingen of interieurinrichting mee. Zo kunt u de diverse kleuren van uw interieur afstemmen op een neutrale of fel gekleurde gietvloertint. Uiteraard kunt u dan ook kiezen voor een 'betonlook' gietvloer, nog steeds een veelgevraagd product uit ons assortiment. Hoe dan ook, wij nodigen u graag uit voor een kijkje in onze nieuwe showroom en een informatief gesprek.

Het chique woonbetonassortiment van Gietvloer Italia


8/10/2014

Gietvloer Italia beschikt over een complete productlijn woonbeton
Woonbeton is een cementgebonden product, geschikt voor woningen en andere vloeren

>> Meer lezen


Gietvloer Italia opent nieuwe showroom.


25/7/2014

Gietvloer Italia gaat samen met "Bed Habits" een nieuwe showroom openen. U kunt vanaf Augustus 2014 terecht in gebouw Argentinië op de

>> Meer lezen


Gietvloer Italia levert Disegni dei pavimenti rechtstreeks vanuit Italië.


8/5/2013

Gietvloer Italia is net teruggekeerd uit Italië waar we nieuwe producten hebben bekeken bij onze fabrikant voor onze exclusieve gietvloeren. Gietvloer Italia komt

>> Meer lezen