slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Metallic gietvloer

De metallic gietvloer van Gietvloer Italia

Gietvloer Italia is de specialist op het gebied van de applicatie en uitvoering van speciale metallic gietvloeren met een moderne uitstraling. Wij werken samen met vakkundige Italiaanse toeleveranciers die hoogwaardige producten leveren voor onze design gietvloeren op basis van polyurethaan. Een metallic gietvloer is een bijzonder product. De metaalachtige reflectie van dit type vloeren komt voort door het toepassen van hulpstoffen die extra glans en textuur geven. Net als alle andere gietvloeren van Gietvloer Italia, wordt de metallic gietvloer aangebracht door gespecialiseerd personeel dat veilig en volgens nauwgezette voorschriften werkt.

Voor elke ruimte is een metallic gietvloer toe te passen

Er zijn bijna geen grenzen aan het aantal mogelijke toepassingen voor een metallic gietvloer. Zowel in kantoren, woningen evenals showrooms en winkels, een metallic gietvloer heeft specifieke eigenschappen die steeds aantrekkelijker worden voor een groot publiek. Zowel naadloos en vloeistofwerend evenals een zeer lage warmteweerstand zodat de gietvloer doorgaans altijd warm aanvoelt. De kunststof polyurethaan metallic gietvloer is eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld vloerverwarming en is zeer eenvoudig te reinigen. De speciale glans van de metallic gietvloer zorgt ervoor dat bijzondere ruimte met stijl worden gedecoreerd.

Combineer Italiaans design met een metallic gietvloer

Gietvloer Italia werkt samen met uitstekende Italiaanse toeleveranciers. Onze productrange is dusdanig uitgebreid dat er keuze genoeg is voor iedereen die een op maat aangebrachte metallic gietvloer wil realiseren. Onze keuze voor een nauw samenwerkingsverband met onze Italiaanse collega's is mede tot stand gekomen omdat wij ons realiseren dat Italiaans vloerdesign nog steeds de crème de la crème vertegenwoordigd in onze branche. De materiaalkennis en het grote aanbod pigmenten zorgt ervoor dat wij u op maat kunnen bedienen. Geheel volgens uw eigen wensen appliceren wij een specifieke metallic gietvloer die tegemoet komt aan uw programma van eisen.

De duurzame en multifunctionele metallic gietvloer

Metallic gietvloeren zijn bijna voor elke ruimte te gebruiken. Ook kunt indien noodzakelijk speciale coatings en afwerklagen toepassen die de vloer nog eens extra kwaliteit geeft. Zowel in de woning voor uw badkamer alsmede in fabrieken, showrooms en winkelruimten kan een metallic gietvloer de ruimte extra gebruiksgemak bieden. De metallic gietvloeren van Gietvloer Italia bestaan uit puur natuurlijke en biologische hulpstoffen zodat het predicaat duurzaam en milieuvriendelijk op deze vloeren van toepassing is.