slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Keukenvloer

Bent u op zoek naar een schitterende afwerking voor uw keukenvloer?

U heeft een woning, kantoor of winkelruimte, maar zoekt een speciale keukenvloer die onderhoudsarm is maar wel in elke kleur te verkrijgen is. De gietvloeren van Gietvloer Italia hebben exact al die eigenschappen waar u naar op zoek bent. Ze zijn kras- en slijtvast, zijn uit te voeren met een speciale anti-slip topcoating en in elke kleur of tint die u zich maar kunt voorstellen. Ook als u een keukenvloer wilt laten aansluiten bij de kleur van uw bestaande keuken, biedt een gietvloer van Gietvloer Italia bijzondere mogelijkheden. U kunt kiezen uit circa 3000 kleurcombinaties en pigmenten, er zit altijd wel een combinatie bij die past bij het design van de keuken van uw woning, productieruimte of kantoor.

Een design keukenvloer met klassieke Italiaanse kenmerken

Gietvloer Italia is de enigste applicateur van gietvloeren in Nederland die werkt met natuurlijk en biologische hulpstoffen afkomstig uit Italië. Puur Italiaans vloerdesign dus en een afwerking van elke keukenvloer voor een aantrekkelijke prijs. Als ervaren applicateur weten wij dat Italiaanse interieuroplossingen en hoogwaardige technische kennis een uitstekende combinatie vormen om elke keukenvloer op maat voor onze opdrachtgevers te kunnen appliceren. Ons ruime aanbod van kleuren, grijstinten en coatings, zorgt ervoor dat wij altijd voorop lopen als het gaat om de laatste trendy ontwikkelingen in wooncomfort en keukenvloeren.

Kies een keukenvloer van polyurethaan of epoxy, transparant of met een betonlook

De keukenvloeren van Gietvloer Italia kunnen in verschillende varianten worden aangebracht. Zo gebruiken wij hoogwaardige componenten voor onze PU-gietvloeren en alleen epoxycoatings die hun waarde in de markt hebben bewezen. Tevens kunnen wij voor u een transparante keukenvloer laten aanleggen die voorzien kan worden van een logo of afbeeldingen alsmede een keukenvloer met een grijstint of gemêleerde betonlook. De diverse producten hebben allemaal zeer voordelige interieureigenschappen en voelen altijd warm aan. Ook als u vloerverwarming wilt laten leggen in combinatie met uw keukenvloer, heeft Gietvloer Italia de noodzakelijke expertise om u daarbij professioneel van dienst te kunnen zijn.

De duurzame keukenvloer van de 21e eeuw

Bij Gietvloer Italia gebruiken wij 100% natuurlijk en biologische hulpstoffen. Al deze toeslagmaterialen worden uitgebreid gescreend op de mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu. Tevens beschikken wij over een zeer stringent inkoopbeleid, zodat wij altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Uw keukenvloer wordt er alleen maar beter van.