slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Kantoorvloer

Een onderhoudsvrije kantoorvloer van Gietvloer Italia

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige afwerking van uw kantoorvloer, denk dan eens aan een glanzende, onderhoudsvrije gietvloer van Gietvloer Italia. Onze exclusieve designs staan garant voor de beste kwaliteit op dit gebied. Wij importeren onze natuurlijke en biologische pigmenten uit Italië omdat wij ervan overtuigd zijn dat ook uw kantoorvloer het beste van het beste nodig heeft. Naast ons ervaren team van uitvoerders en gecertificeerde applicateurs, beschikt Gietvloer Italia over technische adviseurs die u bij de inrichting van uw kantoorvloer van dienst kunnen zijn en u gericht adviseren.

Een kantoorvloer afwerken met polyurethaan of expoxy

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw kantoorvloer af te werken met een kunststof gietvloer. Doorgaans kiest u uit een polyurethaan kantoorvloer of een speciale coating op basis van expoxy. Beide typen kantoorvloeren hebben zeer aantrekkelijke eigenschappen. Ze zijn onderhoudsarm, slijtvast en kunnen in elke mogelijke kleur of grijstint worden aangelegd. Naast al deze voordelen beschikt Gietvloer Italia ook de expertise om ook prachtige transparante afwerkingen toe te passen op folies of foto's met uw eigen bedrijfslogo. Ook troffelvloeren en grindvloeren behoren tot de mogelijkheden zodat ook de technische ruimten van de kantoorvloer voorzien worden van een hoogwaardige en duurzame afwerkingslaag.

"Lavorare su un bel pavimento"

Waaruit bestaat een PU kantoorvloer en hoe wordt deze aangebracht?

Polyurethaanvloeren bestaan uit 2 componenten die tijdens het aanleggen worden gemengd. Alvorens de gietvloer wordt aangebracht wordt meestal een primer gebruikt om de kantoorvloer extra te laten hechten aan de ruwe ondervloer. Verschillende coatings kunnen daarna worden toegevoegd zoals anti-sliplagen en een extra harde laklaag tegen krassen. De PU kantoorvloer is volledig naadloos en heeft een uitstekende UV-stabiliteit, verkleuring wordt zo goed vertraagd zodat uw kantoorvloer in lengte van jaren er hetzelfde uitziet.

Uw kantoorvloer aan laten leggen door een ervaren applicateur

Niet elke reguliere aannemer heeft de kennis om een kantoorvloer aan te leggen op basis van polyurethaan of epoxy. Het is een specialisme, niet in de laatste plaats omdat de kennis omtrent verwerking van de producten en het werkproces alleen kunnen worden verkregen door jarenlange ervaring en gecertificeerd personeel. Het voorbereiden, aanbrengen, laten uitdrogen en het toepassen van speciale hoogwaardige pigmenten is een specialiteit van Gietvloer Italia. Uw kantoorvloer laten aanleggen door een professionele gietvloerspecialist is dus altijd een goede tip.