slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Grindvloer Italia

Grindvloer Italia, exclusief Italiaans vloerdesign van Gietvloer Italia

Binnen onze totale productrange is de Grindvloer Italia een prachtig alternatief voor scholen, bedrijven en winkels die een vloer willen aanleggen die esthetische eigenschappen combineert met functioneel gebruik. Ook op terrassen van woningen is de Grindvloer Italia een slim alternatief. U kunt kiezen uit een Grindvloer Italia met een grove of gladde structuur. Over de vloer wordt altijd een extra coating aangebracht zodat de grindvloer nog eens extra krasvast beschermd wordt. De eigenschappen van de Grindvloer Italia zijn uitstekend. De natuurlijke anti-slip laag alsmede de fijne structuur zorgen voor een prima beloopbaar en te onderhouden vloerafwerking. U kunt kiezen uit tientallen kleurencombinaties en structuren zodat er altijd wel een Grindvloer Italia te bedenken is die past bij uw specifieke interieurwensen.

Laat uw Grindvloer Italia aanleggen door ervaren applicateurs

Gietvloer Italia is de enigste vloerapplicateur in Nederland die werkt met Italiaanse grondstoffen voor onze eindproducten. Dit betekent dat wij trendy en modern voorop lopen als het gaat om kleurkeuze en design. De Grindvloer Italia is het gevolg van een lange samenwerking met onze Italiaanse collega's, die als geen ander weten welke pigmenten en vloerafwerkingen passen bij persoonlijke interieurwensen.

Een 100% natuurlijke en milieuvriendelijke Grindvloer Italia

Ook voor de Grindvloer Italia gebruiken wij 100% natuurlijke en biologische hulpstoffen. Ons inkoopbeleid is er volledig op afgestemd dat milieuvriendelijke stoffen altijd de voorkeur krijgen boven ondeugdelijke grondstoffen. De Grindvloer Italia van Gietvloer Italia wordt gelegd door ervaren personeel. Al onze medewerkers, technische adviseurs en uitvoerders hebben jarenlange ervaring in het vak en werken volgens nauwgezette werkvoorschriften. Met als logisch gevolg dat onze gietvloeren over de jaren heen een stabiele kwaliteit behouden en dat onze opdrachtgevers tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat.

Mooie alternatieven voor de Grindvloer Italia

Uiteraard bestaan er ook verschillende andere gietvloeren die aan uw interieurwensen kunnen voldoen. Denk dan bijvoorbeeld aan een op polyurethaan gebaseerde gietvloer met een betonlook. Dit is een gietvloer met een speciaal gemêleerd uiterlijk dat, net als de Grindvloer Italia, is opgebouwd uit verschillende lagen en coatings. Ook als u een transparante gietvloer wenst voor uw interieur heeft Gietvloer Italia verschillende prachtige gietvloeren binnen ons productassortiment.