slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Gietvloeren

De gietvloeren van Gietvloer Italia

Gietvloer Italia levert gietvloeren voor elk mogelijke toepassing. Of het nu gaat om een woning of kantoor, een showroom, winkel of productiewerkplaats, de gietvloeren van Gietvloer Italia worden op maat geleverd en geappliceerd op elk mogelijke ondergrond. Naast speciale PU-gietvloeren beschikken wij over tal van andere afwerkingen zoals coatings en grindvloeren die aan de wensen van uw interieur voldoen. Gietvloer Italia importeert als enige speciale minerale kleur- en vulstoffen uit Italië om onze gietvloeren dat spectaculaire uiterlijk te geven.

Gietvloeren van puur Italiaans design

Italië is bij uitstek het land waar een eeuwenoude traditie van duurzame en kleurrijke vloerafwerkingen is opgebouwd. Onze leveranciers weten als geen ander dat de beste gietvloeren ontstaan door uitstekende voorbereiding en een team van vakkundige specialisten. Onze gietvloeren worden vaak toegepast in ruimten waar interieurdesign, gebruiksgemak en kosten van onderhoud een rol van betekenis spelen, een combinatie waar de meeste opdrachtgevers voor kiezen. De circa 3000 prachtige kleurtinten waaruit u kunt kiezen, garanderen dat ook aan al uw wensen op het gebied van design en kleurstelling kunnen worden voldaan.

"Qualità e servizio del Gietvloer Italia"

De voordelen van hoogwaardige polyurethaan gietvloeren

Gietvloer Italia gebruikt twee componenten polyurethaan gietvloeren die geheel vrij zijn van schadelijke oplosmiddelen en chemische verontreiniging. De 2 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van polyurethaanhars heeft een hoge mate van elasticiteit, vloeistofdichtheid en UV-stabiliteit. Naast deze voordelen van PU-gietvloeren, zijn dit type gietvloeren ook zeer gemakkelijk te reinigen en volstrekt naadloos. De gietvloeren van Gietvloer Italia zijn dus niet alleen in woningen en kantoren toe te passen, maar ook in showrooms, winkels en productieplekken waar zeer stringente eisen worden gesteld aan onderhoud, veiligheid en gebruiksgemak.

Gietvloeren laat u doorgaans leggen door specialisten

Ook in de bouw is het leggen van gietvloeren een specialisme waar meer bij komt kijken dan alleen een troffel en vloeibare substantie. Personeel dat gietvloeren aanlegt is dan ook doorgaans zeer goed opgeleid en gecertificeerd om dit soort werkzaamheden veilig en volgens alle kwaliteitsvoorschriften uit te voeren. Bij Gietvloer Italia hebben wij jarenlange ervaring in het op maat appliceren van hoogwaardige gietvloeren die nog jaren mee kunnen. Al onze gietvloeren zijn voorzien van 5 jaar garantie op kleurechtheid. Inmiddels hebben wij bij veel bedrijven en particulieren gietvloeren aangelegd die de tand des tijds prima doorstaan.