slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Gietvloer

Bent u op zoek naar een exclusieve gietvloer?

Misschien bent u op zoek naar een specifieke hoogwaardige vloerafwerking en bent u aan het onderzoeken of een gietvloer de beste oplossing voor uw specifieke situatie, woning of bedrijfsruimte is. Gietvloer Italia is het juiste adres om u wat dit betreft geheel op maat te adviseren. Wij beschikken over een enorm aanbod mogelijkheden als het gaat om hoogwaardige PU-gietvloeren. Als enige importeur van kwaliteitsvulstoffen en designs uit Italië heeft Gietvloer Italia de noodzakelijke kennis in huis om u van wens tot realisatie vakkundig te begeleiden. Niet alleen voldoen onze vloeren aan alle duurzaamheids- en kwaliteitseisen die tegenwoordig aan elke gietvloer worden gesteld, onze adviseurs en applicateurs zorgen ervoor dat u een gietvloer krijgt die perfect aansluit bij uw wensen op het gebied van design en gebruiksgemak.

Waarom kiezen voor een gietvloer van Gietvloer Italia?

Een PU-gietvloer van Gietvloer Italia heeft allerlei technische eigenschappen die uitstekend passen bij elk type interieur. Een gietvloer op polyurethaanbasis kan zowel elastisch en vloeistofdicht zijn, kan zowel decoratief als functioneel toegepast worden en is zeer gemakkelijk te onderhouden. En zelfs als u de nadruk legt op duurzaamheid en het milieu kan Gietvloer Italia geheel voldoen aan uw wensen. Wij gebruiken namelijk alleen natuurlijke en biologische hulpstoffen. Dat is waar onze opdrachtgevers de laatste jaren steeds vaker om vragen, een wens waaraan wij uiteraard tegemoet komen.

"Cerco un bel pavimento che durerà un po"

Voor elke ruimte een gietvloer met specifieke eigenschappen

De keuze voor een gietvloer is al snel gemaakt als u een vloerafwerking zoekt met gebruiksmogelijkheden die verder gaan dan alleen de basisvoorwaarden. Misschien heeft u een vloer nodig die ook chemische middelen moet weerstaan? Een gietvloer die stofvrij en anti-allergeen of een vloer die geheel tegemoet komt aan de veiligheidsvoorschriften van de industrie van waaruit u opereert. Voor elk gebruik weet Gietvloer Italia u te voorzien van een deskundig advies.

Kwaliteit en maatwerk voor uw gietvloer

Het woord kwaliteit wordt in de bouwwereld wel eens lichtvaardig gebruikt. Wat bepaalt de kwaliteit van een gietvloer eigenlijk precies en hoe kan Gietvloer Italia de kwaliteit garanderen? Een gietvloer moet allereerst geappliceerd worden door vakkundig personeel met de noodzakelijke ervaring en certificering. Daarnaast maakt Gietvloer Italia gebruik van expertise van onze Italiaanse partners, die exact weten welke methode voor welk design toepasbaar is. Tevens biedt Gietvloer Italia 5 jaar garantie op de kleurechtheid van het product, een garantie die wij kunnen leveren op basis van jarenlange ervaring op dit gebied. Maatwerk en kwaliteit leveren wij door al onze kennis in te zetten voor uw specifieke wensen.