slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Gietvloer prijs

Wat is de gietvloer prijs voor een strakke uitstraling?

Benieuwd naar de gietvloer prijs op het moment dat u gebruik wenst te maken van een goede kwaliteit vloer? De prijs voor de vloer als geheel hangt van een aantal verschillende factoren af. Wilt u gebruik maken van een winkelvloer, een kantoorvloer, bedrijfsvloer of wellicht een showroomvloer? Een gietvloer is bovendien goed geschikt voor in de keuken, eventueel op basis van een speciale coating. De uiteindelijke prijs van de gietvloer hangt af van het oppervlakte, de vorm van de ruimte en bijvoorbeeld de coating die u laat toepassen.

Bedrijfsvloeren van beton

Er zijn allerlei bedrijfsvloeren van beton nodig, de gietvloer prijs hangt af van het type afwerking dat u wenst. Zoekt u naar een van de design vloeren waarmee u zorgt voor een strakke en moderne uitstraling of vindt u het aan de andere kant vooral van belang dat de vloer goed van kwaliteit is? Uiteraard ligt de gietvloer hoger op het moment dat u een mooie glanzende afwerking wenst of u andere wensen heeft met betrekking tot de uitstraling van de vloer. Uiteraard kunnen we u op voorhand de gietvloer prijs schetsen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Gietvloer prijs per vierkante meter

Benieuwd naar de gietvloer prijs die we kunnen bieden? U kunt rekenen op gietvloeren vanaf €45 per vierkante meter, waarbij we rekenen met een gemiddeld materiaal. Wenst u een specifieke kwaliteit of afwerking van de vloer? We kunnen u de meerprijs voor de gietvloer schetsen, zodat u zelf een keuze kunt maken. Uiteraard kunnen we u op basis van de rest van het interieur of de afwerking van de wanden adviseren over de beste keuze. U weet op die manier zeker dat u een scherpe gietvloer prijs betaalt, terwijl u daarnaast kunt rekenen op de uitstraling die u zoekt.

Afwerking van de gietvloer

Benieuwd naar de afwerkingen van een gietvloer die er mogelijk zijn? We kunnen zorgen voor een gietvloer Italia, woonbeton, een transparante gietvloer, een metallic gietvloer, PU gietvloer met betonlook of bijvoorbeeld een grindvloer Italia. De gietvloer prijs hangt uiteraard sterk af van het type afwerking dat u wenst.