slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Gietvloer Italia

Maak kennis met de specialisten van Gietvloer Italia

Gietvloer Italia is een professionele organisatie van applicateurs, technische adviseurs en specialisten op het gebied van hoogwaardige PU-gietvloeren en coatings. Gietvloer Italia adviseert, denkt mee en voert uit. Wij halen onze inspiratie uit het land waar kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit op het gebied van vloerdesign een eeuwenoude traditie is. Van de prachtige palazzo's in Venetië en Rome tot aan de schitterende villa's op het platteland van Toscane en Sicilië. Gietvloer Italia combineert Italiaans design met nuchtere oer-Hollandse logistiek en techniek, een combinatie die ons al jaren zeer goed bevalt.

De gietvloer Italia is een exclusieve gietvloer van bijzondere kwaliteit

In het verlengde van onze bedrijfsnaam, bieden wij u een 100% alifatische PU-Gietvloer onder de productnaam gietvloer Italia. Deze bijzondere polyurethaan-gietvloer heeft talloze voordelige eigenschappen voor woningen, kantoren en winkels. De vloer is onderhoudsvrij, blijvend-elastisch, vloeistofdicht en uitstekend te reinigen. Buiten al deze voordelen is de gietvloer Italia in maar liefst 3000 kleuren en kleurcombinaties te appliceren. Deze exclusieve vloerafwerking is ook combineren met vloerverwarming, uitvoerbaar met een antisliplaag, volledig anti-allergeen aan te brengen en voorzien van 5 jaar garantie op kleurechtheid. Voor een leveren van maatwerk en het professioneel aanbrengen van PU-gietvloeren is de prachtige gietvloer Italia de beste keuze.

"Un bel pavimento dovrebbe durare a lungo"

Wie werken bij Gietvloer Italia?

Alle applicateurs en adviseurs van Gietvloer Italia hebben jarenlange ervaring in onze branche. Dat is zeker noodzakelijk als u bedenkt dat het uitvoeren van deze werkzaamheden veilig en volgens exacte richtlijnen moet gebeuren. Ons personeel beschikt dan ook over de noodzakelijke expertise en certificering om het werk met grote zorgvuldigheid en veiligheid te kunnen uitvoeren. Of u nu als particulier uw woning van een nieuwe vloer wilt voorzien of als bedrijf een productievloer wilt laten aanleggen die aansluit bij uw interieur of organisatie, de specialisten van Gietvloer Italia weten als geen ander dat een vloer tot in lengte van jaren moet voldoen aan al uw wensen. Gietvloer Italia is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven) en het bedrijfschap afbouw.

Gietvloer Italia, de enige importeur van trendy Italiaans vloerdesign in Nederland

Gietvloer Italia is de enige gietvloerspecialist in Nederland die specifiek voor dit type gietvloeren minerale hulpstoffen en toeslagmaterialen importeert uit Italië. Onze relaties zijn met zorg opgebouwd en hebben de laatste jaren vruchten afgeworpen, ook in iets mindere economische tijden. Onze Italiaanse partners kennen als geen ander de lokale markt op het gebied van vloerdesign en afwerking en niet onbelangrijk, onze leveranciers hebben net als Gietvloer Italia grote passie voor het ontwerpen duurzame en spectaculaire vloerafwerkingen.