slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Gietvloer Amsterdam

Kies Gietvloer Italia voor een ervaren gietvloerspecialist in Amsterdam

Op zoek naar een gietvloerspecialist in de regio Amsterdam en omstreken? Gietvloer Italia Amsterdam levert op maat de mooiste exclusieve design gietvloeren. Wij combineren vakmanschap en technische knowhow en importeren specifieke Italiaanse hulpstoffen voor een complete Gietvloer Amsterdam. Onze Italiaanse toeleveranciers staat garant voor een enorm aanbod pigmenten en kleurkeuzen. U kunt kiezen uit 300 kleurcombinaties voor naadloze en slijtvaste polyurethaan gietvloeren, troffelvloeren, grindvloeren en epoxy coatings. Als gietvloer Amsterdam specialist hebben wij diverse gerenommeerde opdrachtgevers geholpen aan gietvloeren voor woningen, kantoren, showrooms, winkelruimten en productiehallen.

Gietvloer laten aanbrengen in Amsterdam

Gietvloer Italia beschikt over een ervaren team van adviseurs en applicateurs zodat het werk geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd. Tijdens het aanleggen van de gietvloeren letten wij op veiligheid, droogtijd en de gelande opleverdatum. Bij Gietvloer Italia in Amsterdam kunt u terecht voor zowel polyurethaan vloeren als epoxyvloeren, onze showroom is op afspraak te bezichtigen zodat u exact kunt vaststellen of ons aanbod aansluit bij uw programma van eisen.

De voordelen van werken met Gietvloer Italia Amsterdam

Gietvloer Italia Amsterdam levert werk af dat geheel volgens het afgesproken budget wordt gerealiseerd. Budgetverantwoording, trajectmanagement en speciale service en projectbegeleiding behoren standaard tot onze activiteiten. Dit heeft tot gevolg dat wij ook zeer grote gietvloerprojecten gemakkelijk aan kunnen. Buiten deze projectvoordelen kunt u ervan op aan dat de gietvloeren van Gietvloer Italia Amsterdam worden opgeleverd volgens de meest recente eisen op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Een gietvloer Amsterdam is kent alleen natuurlijke en biologische hulpstoffen en geen enkele chemische verontreiniging. In dat opzicht houden wij extra toezicht op ons inkoopbeleid en onze samenwerkingspartners in Italië.

Gietvloer Italia Amsterdam voor spectaculaire vloereigenschappen

Gietvloeren van Italia Amsterdam worden volstrekt naadloos uitgevoerd, zijn slijtvast en anti-allergeen. Al onze gietvloeren zijn eenvoudig schoon te houden en hebben een 5-jarige garantie op de kleurechtheid. Bovendien kunt u bij Gietvloer Italia Amsterdam ook terecht voor antisliplagen, transparante afwerkingen met onderliggende prints of afbeeldingen en diverse soorten grind-en troffelvloeren. De keuze voor een specifieke gietvloer hangt geheel af van het ruimtegebruik, de onderhoudseisen van de vloer en van een goed uitgedacht design dat bij uw woning, kantoor of winkelruimte past.