slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Design Gietvloeren

De exclusieve design gietvloer van Gietvloer Italia

Gietvloer Italia combineert een enorme schat aan ervaring op het gebied van gietvloeren in combinatie met de eeuwenoude Italiaanse traditie van stijl, design en kleurgebruik. Voor elke design gietvloer importeren wij speciale vulstoffen en toeslagmaterialen in samenwerking met onze Italiaanse partners die over veel materiaalkennis en kunde beschikken. Voor het aanleggen van een design gietvloer kijkt Gietvloer Italia zorgvuldig naar de zuiverheid en pigmentpercentages van de toe te passen vloer. Dit zorgt voor de noodzakelijke kwaliteit en kleurechtheid van de design gietvloer die uiteindelijk wordt gerealiseerd.

Kies uw design gietvloer uit 3000 kleurcombinaties

Een design gietvloer biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om elke interieurwens te vertalen in een schitterend eindproduct. De circa 3000 kleurcombinaties zorgen ervoor dat voor elke wens een design gietvloer op maat te appliceren is. Zowel PU-gietvloeren als epoxy gietvloeren en coatingvloeren van verschillende opbouw en afwerking, de design gietvloer van Gietvloer Italia wordt door onze professionals met zorg aangebracht op elk mogelijke ondergrond. Onze design gietvloeren kunnen tevens afgewerkt woorden met antisliplagen zodat gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid gegarandeerd wordt.

"Combinando la qualità del pavimento di conoscenze e competenze"

Een design gietvloer voor uw woning, winkel of showroom

Een design gietvloer van Gietvloer Italia is geschikt voor diverse interieurwensen voor woningen, winkels, showrooms en kantoren. Op het gebied van kleurkeuze en design heeft Gietvloer Italia de laatste jaren bewezen dat speciale eisen heel goed gerealiseerd kunnen worden. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat een passende design gietvloer wordt aangebracht die zeker 5 jaar garantie biedt op kleurechtheid, die slijtvast is en vloeistofdicht. Elke design gietvloer van Gietvloer Italia is naadloos, blijvend-elastisch en zelf nivellerend. Eigenschappen die in de praktijk met geen andere vloerafwerking te realiseren zijn.

De mogelijkheden van een design gietvloer

Een prachtige badkamervloer in uw woning of een logo en belijning aanbrengen in uw kantoorvloer of showroom, met de design gietvloer van Gietvloer Italia is het allemaal mogelijk. De mogelijkheden van een design gietvloer zijn eindeloos, zowel in kleur als in toepassing en dit type vloer wordt dan ook steeds vaker toegepast. Inmiddels heeft Gietvloer Italia diverse projecten tot volle tevredenheid voor grotere en kleinere opdrachtgevers gerealiseerd. Ervaring die ook in te zetten is voor uw eigen speciale wensen.