slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Coatingvloer Italia

De Coatingvloer Italia van de erkende applicateurs van Gietvloer Italia

Bij Gietvloer Italia hebben we hele speciale producten die recht doen aan de moderne eisen op het gebied van design en vloerafwerking van vandaag. De Coatingvloer Italia is een hoogwaardige coatingvloer op basis van epoxy. Deze kan zowel glanzend als mat of transparant worden verwerkt. De Coatingvloer Italia wordt aangebracht met een vlakspaan of roller door erkent personeel dat veilig weet te werken met epoxyvloeren. Epoxy werd nog niet zo lang geleden nog alleen gebruikt in de vliegtuigindustrie en in de botenbouw, maar heeft inmiddels tal van andere toepassingen waardoor de eigenschappen van epoxy geheel tot hun recht komen. Zo ook in de afwerking van beton- en cementgebonden anhydrietvloeren in woningen, kantoren, showrooms of winkel. Een Coatingvloer Italia is slijtvast, heeft een hoge UV-stabiliteit en is zeer gemakkelijk schoon te houden, allemaal redenen om ook voor uw kantoorvloer, winkelvloer of woningvloer eens na te denken over dit slimme alternatief. De Coatingvloer Italia is een apart product binnen ons assortiment. De coating is het resultaat van de uitstekende kennis van pigmenten, bewerkingen en hulpstoffen van onze Italiaans partners, ze zijn met recht te bestempelen als meesters in vloerdesign. Gietvloer Italia is de enigste vloerapplicateur binnen Nederland die beschikt over deze specifieke Italiaanse designvloeren.

De Coatingvloer Italia ten opzichte van alle andere gietvloeren

De Coatingvloer Italia heeft een veel dunnere laagdikte dan reguliere gietvloeren op basis van polyurethaan. Als u een vergelijking wilt maken, de dikte van een Coatingvloer Italia is nog geen tiende van een gietvloer die uit twee componenten polyurethaan is vervaardigd. Toch zijn hun eigenschappen zeer vergelijkbaar. Zowel slijtvast, naadloos en UV-stabiel alsmede een goede chemische bestendigheid en anti-allergeen. De ondergrond bij een Coatingvloer Italia is soms heel goed te zien waardoor een heel specifiek vloeruiterlijk ontstaat.

De Coatingvloer Italia voor woningen, kantoren, winkels en showrooms

Zowel binnen woningen als in showrooms, kantoren en winkels is een Coatingvloer Italia uitstekend toe te passen. Denk hierbij aan badkamers of ruimten waar mensen met een allergie verblijven, of een showroom van een autodealer of andere branches waar producten in grotere ruimten tentoongesteld worden. Het aantal mogelijke afwerkingen, kleurvarianten en extra topcoatings is zeer uitgebreid. U kunt met deze Coatingvloer Italia bijvoorbeeld ook een handige anti-sliplaag laten aanbrengen of een zeer specifieke transparante vloer boven een logo of afbeelding laten appliceren. De Coatingvloer Italia is multifunctioneel en modern van design. Deze coating is tevens gemaakt van 100% duurzame en milieuvriendelijke toeslagmaterialen.