slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Betonvloer

Uw betonvloer laten afwerken in Italiaanse stijl 

Gietvloer Italia is een professioneel vloerapplicatiebedrijf voor de afwerking van allerlei soorten betonvloeren, gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige gietvloeren en coatings die uw betonvloer van een duurzame afwerking voorzien. Wij brengen al jaren speciale design gietvloeren aan bij particulieren en ondernemers. Geïnspireerd op moderne en klassieke architectuur zoals prachtige Italiaanse villa's die bovenop Toscaanse heuvels en tussen de wijnranken te vinden zijn. Onze uitgebreide assortiment design producten maakt het voor u als particulier of ondernemer mogelijk een originele kleur en structuur voor de afwerking van uw betonvloer te bepalen. Ondernemers en winkeleigenaren bieden wij speciale kortingen op specifieke producten. Zo is voor elke betonvloer in huis, winkel of showroom een gietvloer aan te brengen die helemaal past bij de meest recente interieureisen van deze tijd.

Kwaliteit in 'betonlook' producten voor uw betonvloer

Polyurethaan gietvloeren voor de afwerking van betonvloeren zijn in heel veel verschillende kleuren te leveren. Van bonte en felle kleuren tot prachtige neutrale grijstinten die een rustige achtergrond vormen voor elk interieur. Deze betonlook producten zijn trendy en populair, ze worden steeds vaker gebruikt om betonvloeren van een klassieke afwerking te voorzien. Door toepassing van hoogwaardige pigmenten en sterke coatings biedt Gietvloer Italia particulieren en ondernemers tot maar liefst 5 jaar garantie op de kleurechtheid van dit type betonlook gietvloeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw bestaande betonvloer eerst goed wordt voorbehandeld zodat onze PU-gietvloer goed tot zijn recht komt.  Al onze betonlook gietvloeren dragen bij aan het onderhoudsgemak van de ruimte en zijn bestand tegen de ergste vlekken en 'spills'. De vloer is eenvoudig schoon te houden met lauw water en is binnen korte tijd re realiseren.

Italiaanse kleurintensiviteit voor uw betonvloer

Binnen ons assortiment vloerafwerkingsproducten neemt woonbeton een aparte plaats in. Het eindresultaat is een zeer robuuste en slijtvaste naadloze vloer op basis van zand, mineralen, speciale pigmenten en diverse kunststoffen. Deze cementgebonden design gietvloeren zijn onder meer toepasbaar in woningen, winkels en kantoren. In tegenstelling tot PU-gietvloeren bestaat woonbeton doorgaans uit een dikkere laag, een factor 10 tot 20 dikker dan een polyurethaan gietlaag. Woonbeton wordt dan ook vaak rechtstreeks bovenop de ruwe betonvloer aangebracht, in diktes tot maximaal 80 mm. Het voordeel van woonbeton ten opzichte van reguliere dekvloeren is dat er tegelijkertijd een functioneel technische en esthetische vloerafwerking ontstaat en dat bijvoorbeeld elektra en vloerverwarming direct in de betonvloer kan worden meegenomen. Ook de verwerking van het product is een stuk eenvoudiger, het product is zelfnivellerend en kan dus ook uitstekend worden gebruikt om verouderde vloeren een nieuw jasje te geven. In woonbeton heeft u een zeer uitgebreide keuzemogelijkheid in kleuren en tinten.