slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Beton Cire Wall

Maak kennis met de Beton Cire Wall van Gietvloer Italia

Een prachtige badkamerwand in moderne Italiaanse stijl of een schitterende afwerking in een moderne keuken, een Beton Cire Wall brengt uw interieur tot leven. Letterlijk betekent het zoiets als gewreven beton, maar in afwerking en verwerking lijkt het meer op stucwerk. Bij Gietvloer Italia kunt u terecht voor gedegen advies op dit gebied. Naast onze uitstekende gietvloeren en coatings, zijn wij specialist op het gebied van cementgebonden Beton Cire wanden die uw ruimte een bijzondere trendy look geven. Beton Cire lijkt dus een beetje op stucwerk, maar het is een uniek product dat ontstaat in samenwerking met kunstharsen die bij de applicatie zorgen voor een smeerbaar product en egale uitharding. Na het aanbrengen kan de Beton Cire Wall een speciale sealer krijgen waardoor de wand nog eens extra vochtafstotend wordt en makkelijk te reinigen is.

Dikte en verwerking van de Beton Cire Wall

De totale laagdikte van Beton Cire is circa 3 mm. Het kan op elke ondergrond worden aangebracht zoals bestaand stucwerk, kalkzandsteen, gasbeton of betonnen ondergronden. De Beton Cire Wall wordt op de wand gesmeerd met een stucspaan en aanverwant gereedschap. Voor het aanbrengen van een Beton Cire Wall heeft u een vakman nodig die zich naast stucwerk ook heeft gespecialiseerd in dit type wandafwerking. Gietvloer Italia beschikt over diverse gecertificeerde applicateurs die een Beton Cire Wall professioneel kunnen aanbrengen.

Bijzondere kleurcombinaties voor uw Beton Cire Wall

Bij Gietvloer Italia hebben wij diverse trendy kleuren en grijstinten tot onze beschikking om een Beton Cire Wall dat unieke karakter te geven. U kunt deze wandafwerking ook prima combineren met bijvoorbeeld onze 'betonlook' gietvloeren en vloercoatings zodat de ruimte geheel volgens uw specifieke wensen vorm wordt gegeven. De ruim 3000 kleurcombinaties van Gietvloer Italia zijn ontstaan in samenwerking met onze Italiaanse partners binnen de vloer- en wandafwerkingsbranche. Wij zijn de enigste importeur in Nederland met dit enorme aanbod aan kleuren en hebben een directe link met modern Italiaans interieurdesigners en wandspecialisten.

Alles in één, Beton Cire Wall en een passende vloerafwerking

Zoekt u één partij die u kunt adviseren op het gebied van gietvloeren, vloercoatings en de Beton Cire Wall wandafwerking? Dan zoekt u naar een partij die ruime ervaring heeft en alleen met de beste specialisten, uitvoerders en stukadoors werkt. Bovendien bent u op zoek naar een wandspecialist die meer doet dan aanbrengen alleen. Ook budgetbewaking en service tot aan de oplevering behoren bij Gietvloer Italia tot de standaard werkzaamheden.