slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Bedrijfsvloeren

Wilt u uw geld duurzaam investeren in uw bedrijf, uw bedrijf een nieuwe moderne en stijlvolle look aanmeten, denk dan eens na over andere vloeren: Italiaanse bedrijfsvloeren. Deze mooie gietvloeren komen rechtstreeks uit Italië en wij zijn de enige importeurs van dit materiaal en type gietvloeren. Dus bent u nu nieuwsgierig geworden en heeft u interesse, dan is het goed dat u hier nu gebruik van maakt en ontdekt wat dit met uw bedrijf kan doen. Uw hele bedrijfsimago kan zomaar veranderen door de keuze van de Italiaanse stijl gietvloer. Doe eens wat anders, iets exclusiefs voor uw bedrijf. U doet tevens een goede investering in uw bedrijf. U kunt genieten van de fraaie resultaten van de vakkundig gelegde vloeren en van de verbazingwekkende reacties van uw bezoekers. Ook vloerverwarming onder de gietvloer is mogelijk. Wat houdt u nog tegen om met ons in zee te gaan?

Waarom kiezen voor de Italiaanse bedrijfsvloeren?

Als u een modern bedrijf heeft en u wilt met de tijd mee gaan dan kunt u het beste voor de Italiaanse bedrijfsvloeren kiezen. Zeker weten dat het uw personeel en uw klanten aanspreekt. Het is namelijk iets totaal anders dan gewoonlijk: een Italiaanse bedrijfsvloer is exclusief, stijlvol en heeft klasse. U wilt als bedrijf toch ook origineel overkomen op uw klanten? U heeft  de keuze uit meer dan 3000 kleuren en kleurcombinaties zodat u voor iedere ruimte een mooie kleur uit kunt kiezen die passend is. U kunt natuurlijk ook kiezen voor één groot geheel in dezelfde kleur. Heeft u vragen of deskundig advies nodig mail of bel ons en u krijgt snel bericht.

De garantie met de Italiaanse bedrijfsvloeren

De Italiaanse gietvloeren geven u een garantie van tien jaar op de kleurechtheid, dit is natuurlijk een flinke garantie. Daarnaast wordt er alleen gewerkt met vakmensen welke jarenlange ervaringen hebben in deze branche, zij werken zeer klantgericht en staan u graag te woord met raad en daad. Dus mocht u vragen hebben, laat het ons dan spoedig weten zodat wij de vragen voor u kunnen beantwoorden en de problemen kunnen oplossen. Onze vakmensen kennen de praktijk en de problemen die zij tegen kunnen komen. Zij gaan deze moeilijkheden niet uit de weg, maar lossen ze voor u op. Zij leggen uw vloeren vakkundig, strak en eventueel naadloos en u kunt rekenen op onze prima garantie.