slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
   
  • Rode auto op een Gietvloer
  • Zwarte auto op een Gietvloer
  • Gietvloer in een woning

Bedrijfsvloer

Stijlvol design en kleurgebruik voor uw bedrijfsvloer

De gietvloeren van Gietvloer Italia zijn bij uitstek toe te passen bij de afwerking van een bedrijfsvloer. Of het nu gaat om een productiewerkplaats, een showroom, winkelruimte of kantoor, onze PU-bedrijfsvloeren en op epoxy gebaseerde coatings geven elke bedrijfsvloer die markante 'finishing touch'. Zowel naadloos, glanzend of mat, geheel krasvast en UV-stabiel. Kiest u voor Gietvloer Italia, dan kiest u voor een ervaren applicateur van speciale gietvloeren waarvan de hulpstoffen 100% van natuurlijk en biologische aard zijn. Tevens kunt u kiezen uit maar liefst 3000 kleurcombinaties van pigmenten die wij importeren in samenwerking met onze Italiaanse partners. Gietvloer Italia is de enigste gietvloerapplicateur in Nederland die Italiaanse design gebruikt voor de aanleg van een bedrijfsvloer. En uiteraard zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven en het bedrijfschap afbouw.

Een bedrijfsvloer van polyurethaan of epoxy

Polyurethane bedrijfsvloeren worden opgebouwd uit meerdere lagen. Er zal bijna altijd eerst een primer worden aangebracht om de nieuwe bedrijfsvloer de laten hechten aan de ondervloer. Vervolgens wordt met 2 componenten PU de gietvloer gemengd en na harding een coating of laklaag worden aangebracht. Een PU-gietvloer heeft een dikte van enkele millimeters, dit in tegenstelling tot epoxycoatings die nooit dikker zullen zijn dan een halve millimeter. Epoxy behoort tot de scheikundige groep van thermohardende polymeren. Het wordt ondermeer gebruikt in de vliegtuigenindustrie, in de botenbouw en voor andere industriële toepassingen. Het is een zeer vloeistofdicht materiaal en is als bedrijfsvloer te gebruiken in ruimten die onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen moeten zijn. Epoxy is in het algemeen harder en stijver en daardoor iets gevoeliger voor scheurvorming. Beide producten kunt u evenwel gebruiken voor de aanleg van uw bedrijfsvloer, de keuze kan in nauwe samenwerking met Gietvloer Italia worden gemaakt.

Grindvloer of transparante bedrijfsvloer

Naast de PU en epoxyvloeren, kunt u voor uw bedrijfsvloer ook kiezen voor een grindvloer of transparante gietvloer. De laatste heeft als markant voordeel dat u afbeeldingen of logo's kunt opnemen in de onderlaag, voordat de laatste transparante coating wordt aangebracht. Zo ontstaat een zeer spectaculair effect in showrooms, winkelruimten of andere publieke plekken waar extra kwaliteit nodig wordt geacht. Bij Gietvloer Italia kunt u dus voor elke bedrijfsvloer terecht. Hoogwaardig en exclusief Italiaans vloerdesign voor een aantrekkelijke prijs.